Семинари

Покана за конференция и бизнес срещи за трансгранично българо – гръцко сътрудничество

Гръцката асоциация за трикотаж и мода организира на 18 и 19 февруари 2014 г. в Солун, Гърция конференция и бизнес среща на производителите и търговците на облекло от Гърция и България. Целта на събитието е, да се засили трансграничното бизнес сътрудничество между двете страни в областта на модата.

Събитията са част от проекта SKILLS IN FASHION. Това е интегрирана програма за подобряване на уменията на на работниците и служителите в модния сектор и улесняване на мобилността на човешките ресурси в трансграничния регион, част от програмата за Европейско териториално сътрудничество "Гърция-България 2007-2013 г.

Детайли по програмата:

На 18/02/2014, Вторник, от 16:00 до 21:00 часа ще се проведе конференция на тема "Трансгранично сътрудничество в сферата на модата." По време на конференцията ще бъдат изнесат доклади относно развитието на шивашката промишленост в трансграничните райони, както и за инструментите за подпомагането и, разработени в рамките на проекта в SKILLS IN FASHION.

На 19/02/2014, Сряда, 19 от 10:30 до 17:00 часа ще се проведат бизнес срещи (partenariat) между представители на фирми от сектор облекло - текстил от Гърция и България. Всички събития ще се проведат в хотел Капсис в Солун.

Участието в събитията е свободно.

Тези фирми, които са заинтересувани от възможността да срещнат потенциални партньори от Гърция и да участват в бизнес форума (partenariat), могат да се обръщат за детайли към  представителите на фирма Texco Group на следните телефон и имейл :

Петър Ганев – търговски експерт
mob.: +359894618444
Tel.:+35928709150

Или директно към представителите на Гръцката асоциация за трикотаж и мода
на тел.: 2310 257075 / г-жа Basilica Kavatziki

SKILLS IN FASHION е създадена специално за  оптимизиране на  предлагането и търсенето на работна ръка в областта на модата и има за цел да подпомогне българските и гръцките фирми в намирането на квалифициран и обучен персонал.

На сайта www.skillsinfashion.eu можете  да разгледате кои фирми са подали заявления, да заявите участие, да рекламирате компанията си, да видите автобиографии на потенциални служители и т.н.