English Начало Контакти

Изложения

320 италиански фирми ще се представят през септември на ITMA в Барселона

 

Италианският контингент на изложителите е със значително присъствие на предстоящата ITMA в Барселона от 22 септември. Италианските  технологии отново ще  играят важна роля в най-престижното текстилно събитие в света, подчертавайки екологичната устойчивост за производствената верига в текстилната промишленост.

Очакванията за  ITMA 2011 (www.itma.com) са високи. Както и в предишните издания на панаира, Италия отново ще се представи силно. През юли, 320 италиански изложители бяха вече регистрирани и те ще заемат обща площ от над 20,000 квадратни метра (равни на приблизително 25% от общия брой, изложители и площ).

"Както обикновено, голям брой италиански фирми участват", подчертава председателят на Сандро Салморачи от  Асоциацията на италианските производители на текстилни машини (ACIMIT) "Това е потвърждение, че нашите производители на машини вярват в това събитие, което остава най-важното място за среща на индустрията."

Италианските производители на машини могат да бъдат разделени в следните сектори на производство: 73 изложители ще представят сектор предене,  13 са специализирани в сектора на нетъкан текстил, 42 в тъкането, 26 в трикотажната сектор, 112 в довършителните дейности и 54 в различни други области.

"Присъствие на Италия", потвърждава Салморачи е от значение не само от числена гледна точка, но също и по отношение на качеството. Технологиичните предложения, представени от нашите фирми са сред най-напредналите и растежа на пазара на нашия износ, както през 2010 г. (+27% спрямо предходната година) и за първите три месеца на 2011 г. (+37% през първите тримесечие на 2010 г.), доказват тези факти.

Промоционална кампания за италианаските фирми на ITMA 2011 г., проведена от ACIMIT съвместно с Италианската търговска комисия и Министерството за икономическо развитие на Италия се фокусира върху въпроса за устойчивостта на еко-технологията.  На пресконференцията на 23 септември в  Барселона, ACIMIT ще представи своя проект "Устойчиви технологии".

ITMA 2011(www.itma.com)  - интегриранa и пълна „витрина” за текстил, облекло  и технологи, изследвания и образование, устойчиво производство и технически текстил ще  се проведе в Барселона, Испания  от 22 до 29 септември 2011 г.