English Начало Контакти

Изложения

Рецесията подчертава значението на инвестициите за изследователска и развойна дейност (R & D)

 

Рецесията подчертава значението и поддържането на инвестициите за изследователска и развойна дейност (R & D) и  разработката на  нови продукти, казва Люк де Врийс, президент и главен изпълнителен директор на TenCate.

TenCate има и ще запази най-малко 10% инвестиции от своя страна в R & D в техническо обновяване и технологични иновации. Рецесията в действителност подчерта важността на този подход и спешната необходимост от поддържане на тези инвестиции. Технологията е движеща сила на настоящето, близкото и далечно бъдеще. "

 "Технологичните иновации са един от четирите крайъгълни камъка в бизнес модела на TenCate, който се концентрира върху управлението на веригата на добавената стойност", казва г-н Де Врийс. Той  ще сподели своя практически опит на предприемач в  предизвикателството на технологичните промени и продуктовата иновация в ITMA ITMF - световната среща на водещите в текстила. Неговата презентация е озаглавена "Превръщане на структурните промени в конкурентно предимство".

"Конференцията е  на много високо ниво. Текстилната индустрия се нуждае от форуми, като този. за да може  да си сътрудничи в един свят, който бързо се разраства в голяма, специализирана мрежа. Създаване и споделяне на виждания за бъдещето, както и изграждане на мостове между континенти, народи и компании - нашата индустрия в крайна сметка ще допринесе  и направи това в 21-ви век" подчерта г-н Де Врийс.

ITMA-ITMF (www.worldtextilesummit.com) ще се проведе на 21 септември в Hotel Rey Juan Carlos I в Барселона, един ден преди откриването на ITMA 2011.

TenCate (www.tencate.com) съчетава текстилни технологии с химическите процеси, технологии за разработването и производството на функционални материали, с  които се увеличават производителността и се намаляват разходите по специфични проекти в индустрията.