English Начало Контакти

Информация за проекти

Фирма "АКТИВ", гр. Ямбол - Квалифицирано съдействие по по Фонд „Условия на труд” към Министерство на труда и социалната политика на Република България

Фирма „АКТИВ”, гр.Ямбол се занимава с консултиране, подготовка и управление на проектни финансирания, в рамките на държавния бюджет и в частност по Фонд „Условия на труд” към Министерство на труда и социалната политика на Република България и извън обхвата на републиканския бюджет т.е оперативните програми на Европейския Съюз.

 

Фирмата оказва цялостно съдействие и подготовка на документи за кандидатстване по проект по Фонд "Условия на труд" към Министерството на труда и социалната политика. По проекти, засягащи сградния фонд и условията за труд и отдих на персонала , всяка една производствена фирма имаща  база и щатен състав работници и служители, за подобряване факторите на работната среда  ще получи безвъзмездна финансова подкрепа от държавния бюджет в максимален размер до100 000 лв. на проект.

 

При проявен интерес относно проекта, представители на фирмата са готови да се срещнат с Вас за допълнителни детайли и коментири по конкретните подробности и възможности за  финансиране по проекта и извън него.

 

Всички желаещи да получат подобна консултация, могат да се обръщат за контакт към:

г-н Розин Денисов

Кредитен и проектов консуктант

Регионален мениджър към Институт за Управление на проекти и програми, София

Адрес : Ямбол 8600

ул. Раковски 1, ет.4, офис 416

Моб. 0887223461

имейл : denisov@abv.bg