English Начало Контакти

Информация за проекти

БЪЛГАРО-ХОЛАНДСКА ИНИЦИАТИВА ЗА СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ

Уважаеми дами и господа,

Бихме искали да Ви информираме за българо-холандска инициатива, която има за цел да осъществява срещи на представители на бизнес-средите от България и Холандия, които са  изразили желание да реализират съвместни проекти под формата на бизнес, търговско или друго партньорство.

Ние, Кибела Бизнес Криейшън, София, България и търговско-промишлените палати на Хага, Ротердам, Амстердам, Тиел и Утрехт, с водеща роля на Хага, със съдействието на Холандското посолство в България и на Българското посолство в Холандия, подготвяме тази инвестиционна среща през последната година по създаден от нас формат, който е единствен по рода си сред организираните досега двустранни бизнес срещи. Форматът е: предварителна подготовка, гарантираща висока степен на успех на крайния резултат, на базата на индивидуални посещения на фирмите на място, обсъждане на техните търсения и приоритети, подготовка на бизнес-резюме, аргументиращо желания резултат. След съгласуване на намеренията се попълва формуляр, който се изпраща в Холандия. Холандската страна идентифицира 2-3 холандски фирми, проявяващи интерес към профила и изразените намерения в резюмето на българската фирма. За да се "изчистят" максимално съществуващите въпроси, се организират сесии за обмен на въпроси и отговори (skype, конферентни разговори и др.), така че на срещата в Холандия да бъдат финализирани чрез споразумение взаимните интереси, изразени предварително. Така се неутрализира екскурзионният елемент и вероятността за случайно присъствие на българска или холандска фирма на събитието.

Проектът е частично финансиран от Министерство на Икономиката на Холандия (EVD International Business Cooperation, http://www.evd.nl/). Българският участник заплаща самолетния си билет. Разходите на холандска територия са покрити от проекта. Изискването към българския участник е "работно" владеене на немски или английски език. Това означава степен, при която човек може да изрази своята мисъл, макар и с грешки, а също така да разбере правилно съдържанието на казаното от неговия събеседник. Ще имате и нашата подкрепа, разбира се, когато е необходимо.

Работата в България, извършена от Кибела Бизнес Криейшън по подготовка на резюметата, формулярите и пътуването до Холандия се заплаща в размер на 500 BGN. След постигането на успех - намиране на партньор, се заплаща "такса за успех" в % израз от размера на постигнатия резултат. Тези взаимоотношения се уреждат с предварително подписан договор.

Имам готовност да отговоря на Ваши въпроси на следните координати:
Маргарита Каишева
Кибела Бизнес Криейшън
1113 Sofia, ul. Gagarin N 20, bl.154-A
tel. 02 870 3495, 0888 880 281
e-mail: mborisova@bitex.com