English Начало Контакти

Информация за проекти

Приемат се проектни предложения по Програма за транснационално сътрудничество в Югоизточна Европа

 

Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява покана за набиране на проектни предложения по Програма за транснационално сътрудничество в Югоизточна Европа 2007-2013 г.

Поканата е отворена за проектни предложения по всичките приоритети на програмата: подкрепа за иновациите и предприемачеството, опазване и подобряване на околната среда, подобряване на достъпността и зони за устойчив растеж. Поканата се състои от два етапа: подаване на заявление за интерес и подаване на пълен формуляр за кандидатстване само от одобрените на първия етап кандидати.

Проектите следва да предвиждат партньори от минимум три държави от избираемата територия на програмата, като поне един от тях е от държава-членка на Европейския съюз.

Управляващ орган на Програмата е Националната агенция за развитие - Унгария.

Формулярът за подаване на Заявление за интерес се подава по електронен път в съвместния технически секретариат в Будапеща, Унгария, чрез интернет страницата на програмата до 13 юни 2008 година.

Точният график, както и пълният пакет документи, свързани с поканата за проектни предложения са публикувани на интернет страницата на програмата: http://www.southeast-europe.net/.