English Начало Контакти

Информация за пресата

Българската асоциацията на производителите и износителите на облекло и текстил - с награда от БТПП за браншови съюз на 2005 г

 

Тази година БАПИОТ беше единствената асоция, спечелила награда  в категорията браншови организации на годишните награди на Българската търговско промишлена палата - БТПП.  Наградата се дава за принос при постигане целите и задачите на БТПП и във връзка със 110-годишния юбилей на Палатата.

Призовете, с които бяха отличени и фирми оглавили класацията на БТПП по различни критерии - бронзови статуетки "Хермес", изработени от известния скулптор Ставри Калинов и грамоти - бяха връчени на тържествена церемония в „Скай Плаза" на НДК.

Председателят на палатата, Божидар Божинов, връчи награди и на фирми, , регионални палати за ефективната им дейност, както и на търговски представител и дипломати .

Тазгодишната награда е изключително признание за дейността на БАПИОТ и доказва, че със съвместните усилия на ръководството и членовете си организацията придобива все по-голям авторитет и признание.