English Начало Контакти

Информация за пресата

Министър Плевнелиев направи първа копка на новия завод на фирма Топ Мен в гр. Русе

На 6 юли 2011 г., (сряда), от 11.45, в град Русе, министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев направи първа копка на новата фабрика за мъжки костюми "RICHMART", собственост на фирма „Топ Мен”.

На официалното събитие присъстваха още кметът на Русе Божидар Йотов, ректорът на Русенски университет Христо Белоев, Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, представител от белгийската строителна компания "Кордел", представител на фирмата-проектант - Ренкон.

Инвестицията в строителството е на белгийската фирма „Кордел” и е на приблизителна стойност 10 млн. лв. Фабриката ще бъде на седем етажа, с разгърната площ 20 000 м2 и ще се намира на ул. "Потсдам" 10.

Топ Мен е една от най-известните български фирми, специализирани в производството на мъжки костюми. Фирмата работи по поръчка за повече от 30 компании от Германия, Швейцария, Италия, Холандия, Гърция, Швеция, като едновременно с това успешно разработва и продава и собствена модна линия, а именно RICHMART

Фирмата се стреми да възражда стария индивидуален подход при изработката на мъжкия костюм, когато дрехите са били шити съгласно размера и желанията на клиента. Облеклата с марка RICHMART се превръщат в символ на удобство и конфорт.

Към момента около 400 души работят в Топ Мен, като съвсем скоро още 200 души ще бъдат наети и обучавани.

Снимки ( Fashion.bg ) в раздел Галерия