English Начало Контакти

Информация за пресата

Пролетна среща на БАПИОТ

На 28 и 29 май в гр. Гоце Делчев се проведе пролетна среща на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил /БАПИОТ/.

На срещата присъстваха 64 представители на 34 фирми. Тя протече при отворени врати за представители на медиите и на фирми, които не членуват в БАПИОТ. Домакин на срещата беше фирма Пирин-текс гр. Гоце Делчев.

Беше представен новият уеб-сайт на асоциацията, който дава възможност на фирмите членове на асоциацията да имат собствено представяне на него с презентация и снимков материал; да комуникират с колегите си чрез форума на сайта; да обявяват свободен капацитет, свободни работни места, да се информират ежедневно за новостите в бранша. Участниците в срещата бяха запознати със стратегията за привличане на потенциални чуждестранни купувачи на облекло и текстил към посещения на секцията "Каталог фирми" на сайта.

Фондът за енергийна ефективност представи своята дейност и примери за повишаване на ефективността на използваната електроенергия.

Г-н Ролман и неговият екип представиха фирма Пирин-текс, като по този начин дадоха възможност на колегите си да се запознаят с добрите практики на най-голямата и една от най-добре организираните фирми в бранша. Фирма Пирин-текс работи във високия сегмент на мъжкото облекро и произвеждаща костюми за световно известни марки, като BOSS и JOOP.

Презентациите предизвикаха интерес, оживени дискусии и обмяна на мнения.

На 29ти май фирмите Пирин-текс, гр. Гоце Делчев и Вента с. Копривлен отвориха вратите си за гостите от цялата страна, запознаха колегите си с производствата си и отговориха на въпросете им.

Срещата даде възможнаст на участниците да установят нови контакти, да се опознаят по-добре и да обменят информация по наболели въпроси. Общото мнение на участниците в срещата е че е била ползатворна и приятна.

За гостоприемството и добрата организация благодарим на г-н Ролман, управител на фирмата, и на неговия екип.

-------------

За тези които проявяват интерес презентациите от срещата ще могат да бъдат свалени от уеб-сайта на БАПИОТ секция "Съобщения от БАПИОТ" след 05.06.06