English Начало Контакти

Изложения

Collection Premiere Istanbul / 2-4 February 2011 /

 

 

ITKIB, Турската конфедерация за облекло и текстил, съвместно с немското дружество Igedo Düsseldorf, организира специализираното модно изложение Collection Premiere Istanbul. По същото време в Истанбул ще протече и Седмицата на модата, към която тази година ще се представят над 30 дизайнера.

По време на салона изложителите и посетителите ще имат възможност да дискутират  новите модни тенденции пролет / лято 2011 и есен / зима 2011/ 2012г.

Очакват се близо 100 изложители, предлагащи концентрирана и компетентна информация и продукти от всички краища на света. Организирани са секции за дамска и мъжка мода, детска мода и аксесоари.

За повече информация, любезно посетете: www.cpi-istanbul.com

БАПИОТ работи в сътрудничество с турските си партнъори за изготвяне на подходяща оферта за пътуване, настаняване и посещение на салона за всички фирми-членки на Асоциацията, желаещи да посетят Collection Premiere Istanbul от 2 до 4 Февруари 2011г.
Информацията ще бъде представена веднага след конкретизиране на детайлите с партнъорите от Турция и ще бъде публикувана на сайта на БАПИОТ, както и в регулярните издания на нашия бюлетин.