English Начало Контакти

Изложения

Texprocess 2011: новата международна иновационна платформа за специалистите от сектор текстил и облекло

 

Какво включва : нови технологии и услуги, аксесоари и материали за текстилната промишленост, обработка и търговия с текстил и технически приложения и машини, иновации и логистика...

Новото изложение ще отвори врати за първи път във Франкфурт, Германия в периода 24 – 27 май 2011г. Основната цел на изложението е да успее да генерира нови идеи и бизнес предложения за световния пазар на облекло и текстил.  

Според първоначално предвидения план за бизнес развитие на панаира, Texprocess ще се провеждат на всеки две години едновременно с Techtextil, международен търговски панаир за технически и нетъкан текстил. Около 500 изложители и 25 000 търговски посетители се очаква да присъстват на премиерата на Texprocess. Посетителите на Texprocess и Techtextil  ще имат възможност да използват един и същ билет за вход и за двата салона, тоест ще имат уникалната възможност да посетят едновременно две водещи международни прояви и да получат най-подробна представа за най-новите разработки в областта на влакна, нетъкан текстил и материали, както и иновативни технологии за обработка и услуги .

Допълнителна информация за Texprocess, за регистрация и за покупка на билети може да бъде намерена в интернет на адрес www.texprocess.com .
Източник: EURATEX