English Начало Контакти

Изложения

Новата технологична платформа Texprocess 2011 се провежда с партньорството на Euratex и IAF от 24 до 27 май във Франкфурт .

 

 

Европейската конфедерация по облекло и текстил, Euratex и Международната федерация по облекло, IAF официално обявиха покрепата си за Texprocess - новото специализирано изложение за професионалистите от сектор Облекло и Текстил.

Двете организации ще участват на изложението със собствени щандове, на които предоставят безплатна изложбена площ на всички свои желаещи асоциации - членове. Интерес за участие вече заявиха браншовите организации от Италия, Словения, Сърбия, Австрия, Португалия, Унгария и др.

Специалното споразумение между Euratex  и организатора на изложението, Messe Frankfurt, дава възможност всички фирми-членове на асоциациите, в това число и членовете на БАПИОТ, да посетят изложението безплатно.

БАПИОТ е член на ЕУРАТЕКС и всички фирми-членове имат възможност да посетят Texprocess 2011 безплатно.

Texprocess се провежда едновременно с Techtextil, международен търговски панаир за технически и нетъкан текстил. Посетителите на Texprocess и Techtextil  ще имат възможност да използват една и съща регистрация за безплатен вход - ще имат уникалната възможност да посетят едновременно две водещи международни прояви и да получат най-подробна информация за най-новите разработки в областта на влакна, нетъкан текстил и материали, както и иновативни технологии за обработка и услуги.

Моля, заявете вашия интерес за посещение, като изпратите информация  за име на фирма, имена и брой на посетители, лице за контакт и телефон за връзка на имейл:  mmanolova@bgtextiles.org.

Едновременно с участието си на Texprocess, на 25 май 2011 г. Еуратекс ще проведе работна среща на TCG, а ден по-късно, на 26 май ще се проведе инициативата „Европейска Технологична платформа”.

В периода 24 – 25 май представителите на IAF планират провеждането на Общо събрание и среща на членовете на борда на федерацията.

Двете международни организации засвидетелстват силна подкрепа за Texprocess и препоръчват участието в него на своите членове.
Г-н Франческо Марки, изпълнителен директор на Еуратекс, определя концепцията на изложението като идеалната комбинация от иновационни продукти и услуги и богата програма от съпътстващи събития. Същевременно г-н  Хан Беке, Генерален секретар на IAF, вижда в Texprocess възможност за утвърждаване на една нова стабилна професионална платформа за бизнес срещи и представяне.

В тази връзка г-н Дефлер Браун, член на Управителния съвет на Messe Frankfurt, организатор на Texprocess, подчерта, че основната цел на изложението е да се превърне в задължителна дата от календара на професионалистите от сектора в цял свят. За международната насоченост на изложението свидетелства и партньорството им с двете най-големи професионални организации – Euratex и IAF.