English Начало Контакти

Изложения

Организирани посещения на специализираните международни изложения TEXPROCESS ( юни 2013 ) и PANORAMA BERLIN (юли 2013)

По искане на наши членове, БАПИОТ започва организация на бизнес посещения на две от най-новите и силно прогресиращи международни изложения в областта на сектор текстил и облекло, а именно : Texprocess и Panorama Berlin. Двете изложения се организират съответно във Франкфурт и в Берлин, в два последователни месеца – юни и юли, но засягат и представят различни аспекти от текстилната и модна индустрия.

 

Накратко :

Texprocess (http://texprocess.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.html) :  В последните две години се очертава като водещ международен търговски панаир за обработка на текстилни и други гъвкави материали. От 10 до 13 юни 2013 година, производители от цял свят ще представят своите авангардни технологии в преработвателната промишленост за облекло и текстил, а гамата от продукти на изложението ще включва дизайн, подготовка на материалите, шиене, бродерия, плетиво, печат върху текстил, логистика и още много други.

 

Panorama Berlin (http://panorama-berlin.com/home/): В периода 15 – 17 януари бе премиерата на специализиализираното изложение за мода, новото поле за изява на водещи фирми за дамско и мъжко облекло, обувки и аксесоари. Следващото издание е предвидено за периода 2 – 4 юли , като основната му цел е да запълни съществуващата празнота между авангардна и висша мода, градски и уличен стил, съвременна мода и ретро колекции.

Изложението ще се провежда два пъти в годината по същото време като Mercedes-Benz Fashion Week Berlin. Изложбената площ е близо 20 000 m²  и разделена на три основни зали, които през януари обединиха и представиха близо 350 колекции  – all together around 350 collections.

Същевременно Mercedes Benz Fashion Week Berlin е едно от топ събитията на глобалната фешън индустрия, с приблизително 120 събития, 3 000 представени под различни форми модни колекции и средно 240 000 посетители.

За всички заинтересовани, БАПИОТ предлага следните предварителни оферти:

Texprocess, Франкфурт:

Дати на пътуване: 09-13.06.2013

1./ Самолетни билети : полет - София-Франкфурт-София : Цена за билет с вкл. летищни такси: 475 евро

2./ Настаняване в  3* или 4* хотел в близост до панаира : Цена за нощувка – между 60-100 евро/ нощ.

 

Panorama, Берлин:

 Дати на пътуване: 01-05.07.2013

1./ Самолетни билети: полет - София-Берлин-София : Цена за билет с вкл. летищни такси : 360лева

2./ Настаняване в хотел  около летище Шьонефелд ( панаира е в района на летището и има организиран транспорт ) : Цена за нощувка : 70-100 евро/нощ.

За повече информация и заявки : офис БАПИОТ

*Посочените цени са предварителни и подлежат на промяна. Крайна оферта ще бъде предоставена при изявен интерес от страна на поне 10 участника.