English Начало Контакти

Новини

Покана за Пролетна среща на БАПИОТ- 11 Май 2018 г. (петък), от 11.30ч. във фирма Калинел ЕООД, гр. Троян

 

БАПИОТ организира Пролетна среща за фирмите от бранша във фирма Калинел ЕООД, гр. Троян. По покана на БАПИОТ на срещата ще присъстват г-н Емил Караниколов, министър на МИ, г-н Олег Петков, зам. министър на БПСЕС и г-н Пламен Димитров , председател на ФНСЛП на КНСБ. Целта е да се организират поредица от посещения: „Дни на отворените врати в различни фирми от текстилния и шивашки бранш - като един от най-големите и най- изявени представители на индустрията у нас.

На тези срещи желаем да представим достойните успехи на българската шивашка индустрия , високото ни технологично развитие , конкурентни цени, бързи доставки, както и постиженията на бранша по линия на социално- корпоративния диалог, с което България е отвоювала място на основен партньор за чуждестранни и национални инвестиции в нашата индустрия.

 

Програма

11 Май 2018г.  /петък/

 

11.30 ч.  Посещение на фирма Калинел ЕООД, http://kalinel.com/about-us/,  която е водеща компания в производството на домашен текстил в Европа и една от най-големите компании в страната. Специализирана в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци. Фирма „Калинел“ притежава и производствена сграда  в Червен Бряг .