English Начало Контакти

Изложения

ФРЕНСКИТЕ ИЗЛОЖЕНИЯ ЗА МЪЖКА МОДА: ВСЕКИ НАМЕРИ СВОЯТА НИША

Tranoi Homme, Capsule, Man – изложители и посетители се преориентират в зависимост от пазарните и маркетингови стратегии на организаторите

При Тranoï Homme тази година имаше ново разпределение на изложбената площ и позиционирането на щандовете, като всичко бе направено, за да се доближи максимално до идеята за интериор на магазин. Организаторите признават, че са рискували с новата концепция, но резултатите са положителни и следователно идеята им се е приела добре, както от изложителите, така и от посетителите.

 

Нови продуктови сегменти – като парфюми и/ или козметика за мъже – бяха представени, наред с последните модни колекции. Екипът на Тranoï Homme не се поколебават да включат сред изложителите и производител на парфюми, които си сменят миризмата според кръвната група на този, който го носи. Аксесоарите и бижутата заемат повече пространство от всякогатото пространство повече от всякога. Новите сегменти са неделима част от света на модата, смятат организаторите.

 

За съжаление, забелязва се тенденцията, че лоялните клиенти са отново на изложението, но намалят времето за посещение до ден или два максимум, а не за три пълни дни, както преди.

 

В Capsule тази година е годината на новодошлите изложители, а именно марки, които до момента бяха фокусирани върху обичайните канали за продажба на едро и не се доверяваха на изложенията – тази година свои щандове заеха Cotélac и Eleven Paris, но и мега производители като Адидас и китайските магазини Triple Major, които представиха тяхната собствена линия.

 

За всички изложители, Capsule се римува с голям износ.

 

Една част от предишните изложителите на Capsule, тази година се присъединиха към най-младия от мъжките салони, Man, който отпразнува пристигането си нa необичайно място в центъра на Париж, в сърцето на модерния център на Canal Saint-Martin.

 

Man се радва на голям успех сред брандовете, но организаторите обещават, че няма да бъдат обзети от мания за величие и ще се придържат стриктно към цифрата от 68 изложители и нито един повече и през следващите издания. Атмосферата е приятелска, празнична, свободна. Изложителите са доволни да видят клиенти от Корея, Русия, Хонг Конг, Англия и Италия, Великобритания и Белгия.