English Начало Контакти

Информация за пресата

БАПИОТ организира „Пролетна среща” на фирмите от шивашката и текстилна индустрия

 

Асоциацията на производителите и износителите на облекло и текстил ще обсъди перспективите и новостите в бранша по време на традиционната си Пролетна среща, която ще се проведе на 20 април т.г. в Русе.

Председателят на УС на Асоциацията г-жа Валерия Жекова ще запознае участниците с работата на БАПИОТ от началото на годината и ще представи и акцентите от предстоящата дейност на сдружението.  Г-жа Жекова ще обяви старта на нова инициатива на асоциацията, която е с конкретна социална и благотворителна насоченост.

Програмата предвижда също посещение на русенските фирми „МОД МАРИ", „МАРКАМ", „ТОП МЕН" и „АНТОАН ВИЛЛ", които работят с авторитетни партньори и имат добра реализация на външния пазар. Срещата е с цел обмяна на производствен и мениджърски опит.

Директорът на професионалната гимназия по облекло в Русе Диана Иванова и председателят на местния браншови съюз на производителите от леката промишленост Магдалена Стоянова ще представят на фирмите резултатите от партньорството си. Русенската гимназия работи с модерни програми за подготовка на кадри, има специална програма, по която ги обучава и си сътрудничи успешно с местната браншова организация. Тази практика е изключително ценна и би могла да се реализира успешно в други региони на страната. 

От 20 часа на площад „Свобода" ще се проведе модно ревю, на което ще бъдат представени колекциите на русенските фирми - Арда", ТПК "Съгласие ", "Маркам" , "Антоан Вилл" , "Данини", "Магик" , ‘Роял", "Топ Мен". Организатор на събитието е Браншовият съюз на производителите от леката промишленост.

Пресконференция е предвидена от 12.30 часа на 20 април в зала „Илиана" на хотел „Дунав Плаза".

Моля журналистите, които ще отразят срещата, да потвърдят участието си до 12 часа на 17 април т.г.

За контакти:

Лидия Пенчева - 02/ 944 62 10
VIPART - PR партньор