English Начало Контакти

БАПИОТ и неговите членове в пресата

"Диел Спорт" отпразнува 15–ата си годишнина във Военния клуб

София. „Диел Спорт" отпразнува 15-ата си годишнина с парти-ревю във Военния клуб в София, съобщиха за Агенция "Фокус" организаторите. Събитието беше уважено от над 400 партньори, клиенти, журналисти, близки приятели на фирмата и банкери. Спортният елит бе представен от президента на БФЛА Добромир Карамаринов, генсека на БФСки Пепа Мицева, членът на БОК Йорданка Благоева, както и от ръководството на Сдружението на българските ски училища.
Сред ВИП гостите бяха още председателят на БНБ Иван Искров, ректорът на СУ "СВ. Климент Охридски" Боян Биолчев, генералният директор на НДК Христо Друмев, Николай Николов, съветник на Президента на Република България Георги Първанов, както и дизайнерката Жана Жекова и председателя на БТПП Васил Тодоров и Станимир Бързашки, изп. дир. на ИАНМСП / Агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.
. По случай своя 15 годишен юбилей ДИЕЛ СПОРТ, получи редица награди и приветствия:
- Поздравителен адрес от Президента на Република България
г-н Георги Първанов
- Почетен плакет от председателя на ДАМС, г-жа Весела Лечева
- Почетен плакет от проф. Боян Биолчев, от името на БАС/ Българския антрактически съюз/
- Престижния "Златен лъв" от г-н Христо Друмев, ген.директор на НДК и председател на Съюз "Произведено в България"
- Почетна диплома от БТПП / Българска Търговско Промишлена Палата;
- Почетен плакет от Сдружението на Българските ски училища.
На събитието се състоя и удивителното и изключително интересно ревю - спектакъл , представено под формата на танци от група "МОДЕЛ". На ревюто бяха представени най - новите модни линии на
DIEL sport: DIVINE, ALPINE, ULTRA, SPORT и DEMON.
Уникален бе и завършека на шоуто: божествената колекция DIVINE, която бе представена на фона на сватбения марш с една заснежена булка, придружена от снежнобял самоед. Водещ на шоуто бе спортният журналист Витомир Саръиванов.

Източник: Агенция "Фокус"