English Начало Контакти

Информация за проекти

“Проект «Подкрепа за повишаване конкурентноспособността на българските предприятия – Фаза 2», Министерство на икономиката и енергетиката.”

 

Във връзка с обявения проект на Министерство на икономиката и енергетиката :  Подкрепа за повишаване конкурентноспособността на българските предприятия - Фаза 2 с краен срок за подаване на документите - 6 март 2007 година, БАПИОТ Ви предлага:

 

  1. Приложено Ви изпращаме още веднъж информация за проекта.
  2. Организираме семинар на тема подготовка на документи по този проект. Приложено Ви изпращаме покана за семинара и форма за заявка.
  3. Договорили сме преференциални условия за подготовка на документите по проекта за членове на БАПИОТ с три консултантски фирми:

3.1. Преференциални условия от фирма Integrity Consulting, препоръчана ни от членовете на БОТОЮБ, които имат спечелени проекти с нейно съдействие. Фирмата предлага цена от 3000 лева за подготовка на апликационните документи и 10% отстъпка за членове на БАПИОТ. Приложено Ви изпращаме представяне на фирмата. БАПИОТ организира информационна среща с г-н Росен Пашов, управител на фирмата на ..... Молим да потвърдите Вашето желание за участие в срещата в срок до.

3.2. Преференциални условия от фирма Акцент консултинг. Фирмата предлага цена от 1500 лева за подготовка на апликационните документи. Прилагаме представяне на фирмата с описание на досегашната й дейност и спечелени проекти и оферта.

3.3. Флаг-Апекс - стойността на пълната услугата  подготовка на апликационните документи е 1500 лева плюс 1,5% oт стойността на безвъзмездната помощ. Прилагаме представяне на фирмата с описание на досегашната й дейност и спечелени проекти и оферта.

За допълнителна информация оставаме на Ваше разположение.

Следват приложенията:

1. Презентация на фирма Аксент-консулт свали pdf (73Kb),
2. Описание на проекта свали pdf (129Kb),
3. Оферта на фирма Аксент-Консултинг свали pdf (150Kb)
4. Презентация на фирма Интегритисвали pdf (187Kb)
5. Оферта на фирма Флаг-апекс свали pdf (274Kb)