English Начало Контакти

Информация за проекти

Европейските партнъори на БАПИОТ по проект " „ SEETAL" на работна среща в София.

 

На 8 Октомври 2008г./ сряда / г-н Франческо Пелизари и г-жа Ориана Мазали /Workshop - Брюксел/ посетиха БАПИОТ  с цел уточняване бъдещите фази на съвместно сътрудничество по проекта „ SEETAL".

След кратък преглед на направеното в първия семестър от проекта, на дневен ред бе обсъдена организацията на Национално Събитие, в което участие ще вземат БАПИОТ, БАТЕК и Браншови съюз на кожарите. Цел на събитието е създаване на официална дискусионна среща между представителите на фирмите-членки на асоциациите, представители на администрация и институции и на европейските асоциации Очаква се сред официалните гости на събитието да бъдат  г-н Бил Лакин, Генераален директор, Еuratex   и г-н Густаво Гонзалес, Ген. Секретар,  Cotance.

БАПИОТ е предложен от г-жа Мазали за водещ организатор на Националното Събитие по проекта, което се планира за първата седмица на декември 2008.

По време на срещата в сряда, 8 октомври, особено внимание бе отделено на първоначалната подготовка по предварителна проектопрограма. Провеждане на семинари по темите от проекта "SEETAL" са предвидени за началото на следващата година  -от януари до май 2009г.


Изт. БАПИОТ