English Начало Контакти

Модни новини

Топ 5 на най - търсените модни продукти за пролетта и лятото

 

1. Макси рокли : като най-предпочитани са рокли в ярки десени. Тази година през сезон пролет - лято 2012 най-популярни ще са макси моделите, в свежи цветове, с дълбоки деколтета и множество презрамки.

2. Обувки с платформи : многоцветни, като десена на роклите или ризите.

3. Апликации : най-вече при модата за младежи, този сезон ще се наблегне на щурите и разнообразни цветни апликации : върху тениски, потници, жилетки, рокли, панталони. Кройките също ще са по-раздвижени, асиметрични или дори раздърпани, с висящи елементи или изрязани по необичаен начин.

4. Патриотични комбинации : този сезон апликациите с национални знамена се появават във всички възможни елементи на облеклото : обувки, тениски, панталони, шапки и др. Трудно ще открием дрехи с националния трикольор, но на пазара ще се появят достатъчно продукти с националния флаг на Съединените Американски Щати или Великобритания.

5. Рокли тип "домакиня от 80-те"

Десените и кройките ще ни върнат с около 20 - 30 години назад във времето, независимо дали това се харесва на всички дами или не. Строгите кройки и прилепналите поли ще бъдат забравени за летния сезон, а като подходящата прическа към небрежните "домакински" тоалети се препоръчват небрежните едри букли и обемните кокове.

Източник : Биолайф