English Начало Контакти

Съобщения от БАПИОТ

Българската Асоциация на Производителите и Износителите на Облекла и Текстил (БАПИОТ) организира традиционната Пролетна среща

 

Целта на мероприятието е да се обсъдят актуални проблеми и въпроси, да се намерят начини за бъдещо успешно развитие на бранша , да се обменят идеи и възможности за съвместни контакти и нови бизнес предложения.

Тази година домакин на събитието ще бъде фирма Дзалли, Габрово. Фирмата предоставя на участниците в срещата възможността да разгледат производствената й база и да се запознаят с методите й на работа в петък следобяд на 13 юни.

На 14 юни ще се проведе работната среща, на която ще се дискутира пазарът на работна ръка в България, трудовите условия и производствената организация. Специално внимание ще бъде отделено на въпроса за недостига на работна ръка в страната - предвижда се дискусия по темата за вносът на работници за бранша от чужбина.


Вечерта организаторите от БАПИОТ са поканили специално Памбос и неговата група да се погрижат за доброто настроение на гостите.